Door persoonlijke groei voorop te zetten, groeit het resultaat mee

Een mooi voorbeeld van de matches die we met Jobbex kunnen realiseren, is het succesverhaal van Aires. Aires is een Portugese softwaredeveloper die op zoek was naar een inspirerende baan, liefst in het buitenland. Hij was er echt aan toe om zijn horizon te verbreden en wilde een sterk cv opbouwen, dus meldde hij zich aan bij Jobbex, dat zowel in Nederland als in Portugal gevestigd is. 

Jobbex ontzorgt!

Het Jobbex-team ging voor Aires aan de slag en vond in de database van vacatures een plek die voor Aires zeer interessant kon zijn. Een grote bank in Amsterdam zocht namelijk een Junior Java Developer. De profielen werden gematcht en Aires bleek ruimschoots aan de door de bank gestelde criteria te voldoen. 

Jobbex organiseerde een kennismakingsgesprek tussen beide en niet veel later was de nearshore detachering een feit. Jobbex regelde een woning voor Aires en droeg ook zorg voor alle andere HR-aspecten. De klant werd in dit proces volledig ontzorgd; hun capaciteitsprobleem was vlot opgelost en de bank kon erop vertrouwen dat alle facetten van de detachering bij Jobbex in goede handen waren.

Een waar succesverhaal

Aires ontwikkelde zich razendsnel, mede doordat hij zich volledig op zijn werk kon focussen en zich geen zorgen hoefde te maken over zaken als huisvesting en verzekeringen. Aires maakte zijn beloftes waar en de bank beloonde zijn inzet, vorderingen en prestaties na twee jaar met een vast dienstverband. Dat is enerzijds natuurlijk minder prettig voor Jobbex omdat een gewaardeerde collega afscheid nam, maar des te fijner voor Aires en onze klant. 

Zowel de klant als Aires spraken zeer lovend over de rol van Jobbex in deze detachering. Los van het realiseren van de juiste match, werden ook de betrokkenheid en de communicatie gewaardeerd. Voor Aires voelde het alsof hij in een team terechtkwam waarmee hij al jaren samenwerkte. 

Jobbex draagt graag bij aan de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers. Daarmee maken we niet alleen het verschil voor onze individuele werknemers, maar waarborgen we ook een gezond werkklimaat waarin onze specialisten topkwaliteit leveren voor onze opdrachtgevers.


Bekijk onze andere cases

Of het nu gaat over remote of on-site detachering, over één werknemer of een volledig team: Jobbex vindt altijd een passende oplossing voor jouw capaciteitsprobleem.   

In het verleden hebben we verschillende opdrachtgevers kunnen ondersteunen en indrukwekkende resultaten geboekt. Middels onderstaande cases geven we graag een kijkje in de keuken van Jobbex.  

Een capaciteitsplanner ontwikkelen zonder ontwikkelcapaciteit? Jobbex verzorgt de oplossing!

Jobbex zorgde er hierbij niet alleen voor dat de juiste mensen op de juiste posities terechtkwamen, maar ook dat beide partijen (bedrijf én IT’ers) zo veel mogelijk ontzorgd werden, zodat de focus volledig op het project gericht kon zijn.

Lees meer >
Hoe een acuut capaciteitsprobleem leidde tot een ijzersterke samenwerking

Door samenwerking voorop te zetten, versterkt IT'er Ivo Pereira de relatie tussen de klant en Jobbex. “Ik probeer pro-actief mee te denken met onze klant, want uiteindelijk is dat ook in het belang van Jobbex zelf."

Lees meer >