Door het proactief en grenzeloos verbinden van de juiste IT-specialisten en Engineers aan Jobbex en onze klanten, behalen wij voor alle stakeholders het optimale resultaat. Wij matchen vraag en aanbod vakkundig aan elkaar en helpen daarmee om capaciteitsproblemen op te lossen en te voorkomen.


Let's grow!

Door het proactief en grenzeloos verbinden van de juiste IT-specialisten en Engineers aan Jobbex en onze klanten, behalen wij voor alle stakeholders het optimale resultaat. Wij matchen vraag en aanbod vakkundig aan elkaar en helpen daarmee om capaciteitsproblemen op te lossen en te voorkomen.


Wij zijn capaciteit-oplossers

Jobbex is jouw detacheringspartner. Wij kiezen voor specialisten die direct impact kunnen maken op jouw organisatie. Hun kennis en kunde zorgt ervoor dat zij moeiteloos kunnen meewerken op jouw niveau. Het hebben van continuïteit in jouw bedrijfsvoering is bij Jobbex vanzelfsprekend. 


Je kunt daarom altijd putten uit ons netwerk en snel opschalen met jouw teams, waardoor je opdrachten kunt aannemen die jouw oorspronkelijke capaciteit niet zou toelaten. Dat kan op verschillende manieren door middel van out- of nearsourcing.

Doelgericht

We zijn doorzetters en doelgericht. Na de opstart van een selectieprocedure zorgt Jobbex ervoor dat jij vliegensvlug een ervaren professional kunt inzetten.Accuraat

Voldoen aan de vraag die jij stelt, staat voor ons centraal. We komen niet met alternatieven maar zoeken kandidaten die passen bij jouw behoefte. 

Betrouwbaar

Je kunt op ons bouwen, nu en in de toekomst. We doen wat we beloven zodat jouw organisatie op een veilige manier en zonder risico’s of zorgen kan groeien. 

Verantwoordelijk

We hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel richting onze specialisten. Wij zorgen dat het hen aan niets ontbreekt zodat ze comfortabel aan de slag kunnen bij onze opdrachtgevers.

Our expertise

Jobbex is gespecialiseerd in het selecteren en verbinden van IT-experts en Engineers binnen Europa. Wij nemen de zoektocht naar een geschikte medewerker uit handen van de opdrachtgever en zorgen voor het gewenste resultaat: een professionele, ervaren medewerker op detacheringsbasis die het verschil kan maken.

IT

De talenten uit het netwerk van Jobbex worden geselecteerd op hun werkervaring en persoonlijkheid. Onze professionals zijn het hoogopgeleide ervaringsdeskundigen die zich continu ontwikkelen. Vanuit hun kennis en expertise bieden zij een oplossing voor jouw uitdaging en versterken zij jouw organisatie. We bieden met name IT-experts aan die gespecialiseerd zijn in software development.


Engineering

De juiste Engineer is lastig te vinden, vooral als het functieprofiel moet voldoen aan meerdere eisen. Onze Engineers zijn hoogopgeleide ervaren vakmensen met een brede achtergrond die voldoen aan de gestelde functie-eisen en een meerwaarde zijn voor jouw organisatie. Met specialisaties als E&I- Mechanical en Electrical Engineering zorgen zij voor een verbetering in jouw bedrijfsproces.