Web icon Arrow down
Computer engineer installing server

OUR IT-SPECIALISTS

Vanuit een breed en internationaal netwerk selecteert en detacheert Jobbex ervaren IT-professionals met meerdere jaren werkervaring. Vanuit hun kennis en expertise bieden zij een oplossing voor uw uitdaging en versterken zij uw organisatie. Elke IT-specialist heeft zijn of haar eigen specialisatie waardoor Jobbex altijd een passende match weet te maken. Geen lastige zoektocht naar een nieuwe medewerker, maar ondersteuning van Jobbex en snel resultaat: een ervaren en professionele medewerker die het verschil kan maken.

Meer weten over onze IT-specialisten? Bekijk dan hun profielen of neem contact met ons op. Wij gaan graag aan de slag met uw vraagstuk.

> Neem contact op

WHEN YOU WORK WITH US…

De werving en selectie van een professionele en ervaren IT-er kan een flinke uitdaging zijn. In de hedendaagse banenmarkt liggen er volop kansen voor de medewerkers. Er is een overschot aan vacatures en daardoor regelmatig een capaciteitsprobleem bij bedrijven, zowel intern als op het vlak van remote werken. Allemaal omstandigheden die ervoor zorgen dat een selectieprocedure noodzakelijk is maar ook vaak veel tijd, geld en energie kost. Jobbex neemt deze zorgen bij u weg door u volledig te ondersteunen in het vinden van de juiste ervaren medewerker. Met een breed internationaal netwerk heeft Jobbex altijd de juiste connecties en wordt een optimale match tussen opdrachtgever en specialist gerealiseerd.

Jobbex zorgt er op deze manier voor dat uw bedrijf kan groeien zonder dat u tijd hoeft te investeren in werving en selectie van nieuwe medewerkers. Na de opstart van een selectieprocedure zorgt Jobbex ervoor dat u binnen één maand een ervaren professional kunt inzetten. Zo kunt u nieuwe opdrachten aannemen, kan uw organisatie veilig doorgroeien en loopt u zelf geen risico. De specialist zal bij Jobbex in dienst blijven en wordt bij u gedetacheerd, waarbij diverse contractduren en detacheringsvormen mogelijk zijn. Denk hierbij aan remote detachering of vaste detachering.
Specialist

Ervaren specialisten in uw vakgebied

Contract icon

Geen risico’s of vaste contracten

Balance

Jobbex zorgt voor de perfecte match

JOIN OUR IT-NETWORK

Ben jij een ervaren IT-er en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Heb je altijd al voor meerdere opdrachtgevers willen werken in een dynamische omgeving? Sluit je dan aan bij ons netwerk. Jobbex is onderdeel van de Jobbex-Group en gespecialiseerd in de IT-branche. Wij zijn altijd op zoek naar (ervaren) IT-professionals om onze opdrachtgevers van een goed advies en de juiste oplossing te voorzien.

Iets voor jou? Jobbex biedt opdrachtgevers een flexibele schil van diverse professionals en biedt jou daarmee telkens nieuwe uitdagingen in de IT-sector. Word jij onderdeel van ons IT-netwerk? Dan werk je flexibel en op projectbasis voor onze opdrachtgevers, waarbij wij de bemiddeling en plaatsing verzorgen. Zo kun jij je focussen op de IT-vraagstukken.
Shaking hands

Neem contact met ons op!