Door het proactief en grenzeloos verbinden van de juiste IT-specialisten en Engineers aan Jobbex en onze klanten, behalen wij voor alle stakeholders het optimale resultaat. Wij matchen vraag en aanbod vakkundig aan elkaar en helpen daarmee om capaciteitsproblemen op te lossen en te voorkomen.

Let's grow!

Door het proactief en grenzeloos verbinden van de juiste IT-specialisten en Engineers aan Jobbex en onze klanten, behalen wij voor alle stakeholders het optimale resultaat. Wij matchen vraag en aanbod vakkundig aan elkaar en helpen daarmee om capaciteitsproblemen op te lossen en te voorkomen.

zo lossen we jouw capaciteitsproblemen op

Jobbex verbindt Europese IT-specialisten en Engineers aan toffe opdrachten bij toonaangevende organisaties. Al jaren is er een structureel tekort aan (hoog)opgeleide medewerkers in de IT-sector en de technische branche. Daarom zoeken wij voor jou naar de juiste experts die op locatie, of vanuit onze buitenlandse vestiging (on-site of remote) voor jou aan de slag gaan. We noemen ons niet zomaar capaciteit-oplossers!   

Hoe we dat doen? Simpel! Door goed te luisteren en te weten wat er speelt. Wij houden de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt in ons vakgebied nauwlettend in de gaten en kunnen daar de juiste mankracht aan koppelen. De specialisten uit ons internationale netwerk zijn afkomstig uit Europa en worden na een zorgvuldige selectie, indien gewenst, gehuisvest in de buurt van de opdrachtgever. Zo kan jouw organisatie snel opschalen.    

Kundige specialisten

De professionals van Jobbex zijn hoog opgeleide vakmensen met een flinke dosis ervaring. Onze lat ligt hoog, zo dus ook de kwaliteit die we leveren.   

Waardetoevoeging

Onze Jobbex’ers zijn tot het bot gemotiveerd. Het zijn aanpakkers, ze denken oplossingsgericht en voegen waarde toe aan jouw bedrijf.  

Perfecte verbinding

Wij stellen het gewenste functieprofiel op en zoeken in ons portfolio en internationale netwerk naar de juiste kandidaat voor jouw uitdaging.   

On-site of remote

Via Jobbex kun je met gemak grenzeloos je team vergroten. We zetten een verlengstuk van je organisatie op, op kantoor of (ook) in het buitenland.   

6 voordelen van werken met remote teams voor jouw bedrijf

Wij lossen jouw capaciteitsprobleem op! Jobbex is een ervaren en betrouwbare detacheringspartner. Je kunt altijd putten uit ons netwerk en jouw teams snel opschalen, waardoor je opdrachten kunt aannemen die jouw oorspronkelijke capaciteit niet zou toelaten. In deze whitepaper staan we wat uitgebreider stil bij de zes belangrijkste voordelen van het werken met remote teams ten opzichte van het zelf rekruteren en in dienst nemen van personeel. 

Download onze gratis Whitepaper

Wil je weten waarom het inschakelen van remote teams ook voor jouw bedrijf een oplossing kan zijn? Download dan de gratis whitepaper! 

succesverhalen

Of het nu gaat over remote of on-site detachering, over één werknemer of een volledig team: Jobbex vindt altijd een passende oplossing voor jouw capaciteitsprobleem. 

In het verleden hebben we verschillende opdrachtgevers kunnen ondersteunen en indrukwekkende resultaten geboekt. Middels onderstaande cases geven we graag een kijkje in de keuken van Jobbex.

Door persoonlijke groei voorop te zetten, groeit het resultaat mee

Een mooi voorbeeld van de matches die we met Jobbex kunnen realiseren, is het succesverhaal van Aires. Hij was er echt aan toe om zijn horizon te verbreden en wilde een sterk cv opbouwen, dus meldde hij zich aan bij Jobbex, dat zowel in Nederland als in Portugal gevestigd is.

Lees meer >
Een capaciteitsplanner ontwikkelen zonder ontwikkelcapaciteit? Jobbex verzorgt de oplossing!

Jobbex zorgde er hierbij niet alleen voor dat de juiste mensen op de juiste posities terechtkwamen, maar ook dat beide partijen (bedrijf én IT’ers) zo veel mogelijk ontzorgd werden, zodat de focus volledig op het project gericht kon zijn.

Lees meer >
Hoe een acuut capaciteitsprobleem leidde tot een ijzersterke samenwerking

Door samenwerking voorop te zetten, versterkt IT'er Ivo Pereira de relatie tussen de klant en Jobbex. “Ik probeer pro-actief mee te denken met onze klant, want uiteindelijk is dat ook in het belang van Jobbex zelf."

Lees meer >

Waarom Jobbex?

We zijn zeker niet het enige detacheringsbureau in de IT-branche, maar wel uniek in onze soort. Dankzij ons kantoor in Portugal trekken we sneller talent aan uit zowel de Nederlandse als de Portugese markt. Ook kunnen we daardoor onze diensten aanbieden tegen een aantrekkelijk tarief.

Wij houden van korte lijnen, transparante communicatie en eerlijke tarieven. Voor onze klanten leggen we de lat hoog, voor onze medewerkers gaan we door het vuur. Dit mag je verwachten in een samenwerking met Jobbex.

Doelgericht

We zijn doorzetters en doelgericht. Na de opstart van een selectieprocedure zorgt Jobbex ervoor dat jij vliegensvlug een ervaren professional kunt inzetten.  

Accuraat

Voldoen aan de vraag die jij stelt, staat voor ons centraal. We komen niet met alternatieven maar zoeken kandidaten die passen bij jouw behoefte.   

Betrouwbaar

Je kunt op ons bouwen, nu en in de toekomst. We doen wat we beloven zodat jouw organisatie op een veilige manier en zonder risico’s of zorgen kan groeien.   

Verantwoordelijk

We hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel richting onze specialisten. Wij zorgen dat het hen aan niets ontbreekt zodat ze comfortabel aan de slag kunnen bij onze opdrachtgevers.  

Get in touch

Zoek je die uitdagende baan
waar je op verschillende plekken
je kwaliteiten kunt inzetten of heeft
jouw bedrijf behoefte aan een
flexibele schil of (tijdelijke)
ondersteuning? Wij zijn hier voor jou!

Wat je vraag ook is, we denken
graag met je mee. Laten we eens
kennismaken. Vul het formulier in
en wij nemen zo snel mogelijk
contact met je op!


Adres
Velmolenweg 52A
5404 LD
Uden, Nederland 

Telefoonnummer
+31 85 130 4029
Bereikbaar tussen 08:30 en 17:00 

E-mailadres
info@jobbex.nl
24/7 bereikbaar