EXPERTS IN WHAT WE DO

In 2015 heeft Sjoerd van den Luitgaarden het bedrijf opgericht met als doel flexibiliteit te bieden voor organisaties. Hoe dan? Door organisaties veiliger te laten groeien met behulp van de flexibele inzet van hoog opgeleide, technische professionals. In 2017 is Jobbex gefuseerd met HB2 solutions, een bedrijf gespecialiseerd in het geven van trainingen aan bedrijven. Hendrik Sala was de eigenaar van H2B, wat verder gegaan is onder de naam Jobbex Trainingen. Sinds 2017 vormen Sjoerd en Hendrik het hart van de organisatie.

Wij hebben beiden een flinke dosis ervaring, een groot netwerk en de juiste kennis. Vanuit het kantoor in Uden werken wij dagelijks aan het begeleiden en adviseren van opdrachtgevers, het vinden van de juiste professionals en het opzetten van optimale detacheringssamenwerkingen. Dit doen we niet alleen vanuit Nederland. Ook in Portugal hebben wij een Jobbex vestiging waar een team dagelijks hard werkt om bedrijven te helpen met groeien.

Maar inmiddels heeft Jobbex een team van echte experts opgebouwd. Ons flexibele team, de IT specialisaten en hoog opgeleide engineers zijn onmisbaar voor Jobbex. En wij ontwikkelen ons razendsnel, want de wereld van IT en Engineering doet dat ook! Het volledige Jobbex-team is immers de basis van succes, zowel de kennis als de ervaring en het netwerk. Jobbex investeert in training en ontwikkeling, groei en expertise, zodat wij u als klant altijd optimaal van dienst kunnen zijn!

Neem contact met ons op!