EXPERTS IN WHAT WE DO

In 2015 heeft Sjoerd van den Luitgaarden het bedrijf opgericht met als doel flexibiliteit te bieden voor organisaties. Hoe dan? Door organisaties veiliger te laten groeien met behulp van de flexibele inzet van hoog opgeleide, technische professionals. In 2017 is Jobbex gefuseerd met HB2 solutions, een bedrijf gespecialiseerd in het geven van trainingen aan bedrijven. Hendrik Sala was de eigenaar van HB2, wat verder gegaan is onder de naam Jobbex Trainingen. Sinds 2017 vormen Sjoerd en Hendrik het hart van de organisatie.

Wij hebben beiden een flinke dosis ervaring, een groot netwerk en de juiste kennis. Vanuit het kantoor in Uden werken wij dagelijks aan het begeleiden en adviseren van opdrachtgevers, het vinden van de juiste professionals en het opzetten van optimale detacheringssamenwerkingen. Dit doen we niet alleen vanuit Nederland. Ook in Portugal hebben wij een Jobbex vestiging waar een team dagelijks hard werkt om bedrijven te helpen met groeien.

Maar inmiddels heeft Jobbex een team van echte experts opgebouwd. Ons flexibele team, de IT specialisten en hoog opgeleide engineers zijn onmisbaar voor Jobbex. En wij ontwikkelen ons razendsnel, want de wereld van IT en Engineering doet dat ook! Het volledige Jobbex-team is immers de basis van succes, zowel de kennis als de ervaring en het netwerk. Jobbex investeert in training en ontwikkeling, groei en expertise, zodat wij u als klant altijd optimaal van dienst kunnen zijn!

Sjoerd van den Luitgaarden

CEO

LinkedIn
Hendrik Sala

CCO

LinkedIn
Megan van den Oever

Media Designer

LinkedIn
Kim Braspenning

Marketeer

LinkedIn
Pieter Visser

Operations Manager

LinkedIn
Guilherme

Instrumental Fitter

Paulo

IBM Maximo Consultant

Diogo

E&I Engineer

Fernando

IBM Maximo Consultant

Nicola

Senior E&I Engineer

Joao

Senior E&I Engineer

Bernardo

E&I Trainee

Joao

E&I Trainee

Christophe

Instrumental Fitter

Hugo

IBM Maximo Consultant

Moises

IBM Maximo Consultant

Vasilli

Frond-end Developer (Vue.js)

Alexandre

Full stack developer (Java & Python)

Felisberto

Back-end Developer (Java)

Neem contact met ons op!