Engineer icon Arrow down
Metalwork industry

OUR ENGINEERS

Vanuit een breed en internationaal netwerk selecteert en detacheert Jobbex ervaren engineers met meerdere jaren werkervaring. Vanuit hun kennis en expertise bieden zij een oplossing voor uw uitdaging en versterken zij uw organisatie. Elke engineer heeft zijn of haar eigen specialisatie waardoor Jobbex altijd een passende match weet te maken. Geen lastige zoektocht naar een nieuwe medewerker, maar ondersteuning van Jobbex en snel resultaat: een ervaren en professionele medewerker die het verschil kan maken.

Meer weten over onze engineers? Bekijk dan hun profielen of neem contact met ons op. Wij gaan graag aan de slag met uw vraagstuk.

> Neem contact op

WHEN YOU WORK WITH US…

De zoektocht naar een uitbreiding van uw team in de vorm van een ervaren engineer is een uitdaging. De werving en selectie is vaak een lang en intensief traject. Als u ervoor kiest om met Jobbex te werken zorgen wij ervoor dat u deze tijd bespaard wordt. Wij nemen het volledige proces van u over en zorgen dat de juiste persoon op de juiste plek wordt geplaatst. Zo kunt u zonder zorgen uw team laten groeien.

De voordelen voor u als opdrachtgever? U hoeft geen tijd te investeren in een uitgebreid selectieproces en u wordt door ons volledig begeleid en geadviseerd over de te maken keuzes. Daarnaast zal de engineer bij Jobbex in dienst blijven en wordt er een flexibele overeenkomst met u afgesloten. Hierdoor kunt u snel opschalen en de capaciteitsproblemen oplossen. Zo ondervindt u als ondernemer geen risico en kan het bedrijf veilig groeien.

Specialist

Ervaren specialisten in uw vakgebied

Contract icon

Geen risico’s of vaste contracten

Balance

Jobbex zorgt voor de perfecte match

JOIN OUR ENGINEERING-NETWORK

Ben jij een ervaren engineer en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Heb je altijd al voor meerdere opdrachtgevers willen werken in een dynamische omgeving? Sluit je dan aan bij ons netwerk. Jobbex is onderdeel van de Jobbex-Group en gespecialiseerd in engineering. Wij zijn altijd op zoek naar (ervaren) engineers om onze opdrachtgevers van een goed advies en de juiste oplossing te voorzien.

Iets voor jou? Jobbex biedt opdrachtgevers een flexibele schil van diverse professionals en biedt jou daarmee telkens nieuwe uitdagingen in jouw vakgebied. Word jij onderdeel van ons engineering-netwerk? Dan werk je flexibel en op projectbasis voor onze opdrachtgevers, waarbij wij de bemiddeling en plaatsing verzorgen. Dit gebeurt op uitzend- of detacheringsbasis. Ook als ZZP-er kun je je aansluiten bij ons netwerk. Wij zorgen ervoor dat jij aan passende projecten wordt gelinkt en verzorgen alle administratieve werkzaamheden. Zo kun jij je focussen op de engineering-vraagstukken van onze opdrachtgevers.

Machine operator

Neem contact met ons op!