• Jobbex.

    Experts in detacheren van professionals

Detachering van IT- en Engineering Professionals

Jobbex detacheert hoogopgeleide IT’ers en Engineers. We detacheren vooral programmeurs, software developers en hightech engineers. Het doel: uw organisatie op een veilige manier laten groeien door de flexibele inzet van technische professionals. Door ons grote internationale netwerk zijn we in staat om binnen korte tijd ervaren krachten voor u te vinden.

Met deze extra capaciteit zorgt u ervoor dat uw organisatie kan groeien. U voorkomt dat de groei van uw organisatie stagneert door een tekort aan technische ‘mankracht’. Onze opdrachtgevers zetten ons in bij de volgende stap in de uitbreiding van hun organisatie of ter ondersteuning van hun eigen medewerkers bij tijdelijke projecten. Wij zijn in zo’n geval het flexibele verlengstuk van uw organisatie. We brengen expertise binnen uw organisatie waardoor de kennis van uw eigen personeel verrijkt wordt en u het werk op termijn zelf kunt uitvoeren. Lees hier meer over de voordelen van onze werkwijze voor u als opdrachtgever.

Het team van Jobbex.

De wereld van IT en Engineering ontwikkelt zich razendsnel, net als onze medewerkers. Zij zijn de basis en het meest waardevolle bezit van Jobbex. We investeren veel in de training en ontwikkeling van onze medewerkers. En deze ontwikkeling, die komt ten goede van u als klant van Jobbex.

De professionals van Jobbex hebben een brede ervaring omdat ze al een aantal jaar bij verschillende organisaties gewerkt hebben. Daardoor hebben zij veel gezien, geleerd en kennen zij praktische oplossingen voor uw uitdagingen. Op het gebied van IT hebben onze professionals diverse specialisaties zoals C#, .Net, Java, IOS, Android, PHP, AngualirJS en NodeJS. Bij Engineering bieden we u specialisten op het gebied van E-plan, PLC/SCADA, E&I, Mechanical en Electrical Engineering

Het internationale detacheringsnetwerk van Jobbex.

Jobbex heeft een groot internationaal netwerk en werft, selecteert en detacheert IT- en Engineering professionals van over de hele wereld. Op deze manier verzekeren wij u dat we u snel van flexibel inzetbaar personeel kunnen voorzien. Al onze professionals hebben een universitaire (technische) achtergrond en spreken vloeiend Engels. Hierdoor garanderen we u als klant de snelle toegang tot professionals van de hoogste kwaliteit.

Bekijk onze IT en Engineering profielen
Profielen