• Jobbex laat uw organisatie groeien

Jobbex biedt u ervaren IT- en Engineering professionals

Het voordeel voor u als opdrachtgever!

Jobbex biedt u door middel van detachering een flexibele schil van professionals die uw organisatie laten groeien. De voordelen voor u als opdrachtgever:
• U kunt klantopdrachten aannemen die u op basis van uw eigen capaciteit niet aan zou kunnen nemen. Door onze IT- en Engineering professionals vergroot u uw slagkracht en de hoeveelheid kennis binnen uw organisatie. Jobbex helpt u om ervoor te zorgen dat uw klantopdracht soepel en volgens planning verloopt.

• U kunt uw organisatie op een veilige manier laten groeien. De gedetacheerden blijven namelijk bij ons in dienst, waardoor u geen werkgevers risico’s heeft. Wanneer een project afgerond is of wanneer er financieel minder ruimte is, bent u niet gebonden aan vaste arbeidscontracten.

Het voordeel voor uw bedrijf

  • U heeft snel toegang tot IT- en Engineering professionals van de hoogste kwaliteit. Ze hebben de afgelopen jaren werkervaring opgedaan bij verschillende organisaties. Daarnaast zijn ze gewend om zich snel aan te passen aan hun nieuwe opdrachtgever waardoor ze direct vanaf de start waarde toevoegen aan uw organisatie.

 

  • Uw eigen medewerkers worden verrijkt met nieuwe kennis en ideeën. Juist de combinatie van uw eigen medewerkers (die uw bedrijf natuurlijk het beste kennen) en onze mensen helpt u om uw organisatie te laten groeien.