Jobbex biedt jou de meest uitdagende opdrachtgevers

Wat kan Jobbex voor jou betekenen?

Een duidelijke trend is dat de nieuwe generatie werknemers vaker van baan wisselen, telkens op zoek naar flexibele uitdagingen. Het flexibelwerken bij Jobbex is de ideale uitkomst. Zo heb je de voordelen van een vaste werkgever, veel afwisseling en veel nieuwe projecten bij de meest interessante opdrachtgevers van Jobbex. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste dynamische mensen die met ons de leukste projecten uit willen voeren!

 

Jobbex Academie

Opleidingen

Jobbex wil onze medewerkers fris en up-to-date houden en daarom investeren wij in hun cursussen en bijscholing. Zo gaat er geen enkele nieuwe ontwikkeling aan onze medewerkers voorbij.

Jobbex. Academie

Ben je jong en ambitieus? Dan is de Jobbex Academie misschien iets voor je. Samen met jou stellen we een carrièreplan op. Het ‘Jobbex talentontwikkelingsprogramma’ is een uniek en uitdagend twee -tot vijfjarig traineeprogramma binnen Jobbex. Een perfecte mix van werken, leren en persoonlijke ontwikkeling.

Wil jij graag werken bij Jobbex?

Wil je graag werken in de zorg, It of techniek of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in een van deze sectoren? Dan ben je bij Jobbex aan het juiste adres!

Jobbexgroup biedt opdrachtgevers een flexibele schil en biedt jou een flexibele baan met veel variatie en leuke opdrachten. Als je voor Jobbex wilt gaan werken, werk je geheel flexibel. Dat kan voor een paar uur in de week of fulltime in vaste dienst. Ook als je zzp’er bent, kun je bij Jobbex aan de slag. Wij bemiddelen voor jou met opdrachtgevers en zorgen voor de administratieve afhandeling. Zo kun jij je focussen op het geen waar je goed in bent, namelijk je werk in jou professie!

Wil je graag werken voor Jobbex? kijk dan snel op de vacaturepagina of er een leuke functie voor jou beschikbaar is! Heb je geen passende vacature gevonden? Geen zorgen wij zijn altijd opzoek naar enthousiaste mensen, stuur een mail met cv en motivatiebrief naar vacature@jobbex.nl of vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Werken bij Jobbex?
Neem contact op