• Detachering van IT professionals

    IT professionals die uw organisatie laten groeien

JOBBEX: Detachering van IT professionals

Bent u op zoek naar ervaren IT professionals?

Jobbex detacheert ervaren IT professionals met meerdere jaren werkervaring. Deze IT professionals vormen een flexibele schil voor uw organisatie waardoor u uw capaciteit veilig en snel kunt laten groeien. Om u snel te kunnen voorzien van ervaren IT’ers heeft Jobbex een internationaal netwerk opgebouwd om zo uit heel West-Europa IT’ers te kunnen detacheren. Hier maakt Jobbex het verschil met detacheerders die enkel binnen Nederland werven. Wij kunnen door ons internationale netwerk namelijk wél snel aan gekwalificeerd en hoogopgeleid personeel komen.

Onze IT specialisaties

Op het gebied van IT hebben onze professionals diverse specialisaties zoals C#, .Net, Java, IOS, Android, PHP, AngualirJS en NodeJS. Doordat zij meerdere jaren gewerkt hebben voor verschillende opdrachtgevers hebben zij veel kennis opgedaan en hebben ze zich breed ontwikkeld. Dit zorgt ervoor dat ze praktische oplossingen kennen voor uw uitdagingen waardoor uw organisatie kan groeien. Wilt u kennis maken met één van onze IT professionals of meer weten over onze kandidaten? Neem dan contact met ons op.

Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging in de IT?

Wil je graag werken in de IT of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de IT sector? Dan ben je bij Jobbex IT aan het juiste adres! Jobbex IT is een onderdeel van Jobbexgroup welke zich specialiseert in de IT sector. We zijn altijd op zoek naar de beste IT professionals om onze opdrachtgevers de best passende professional te bieden.

Jobbexgroup biedt opdrachtgevers een flexibele schil en biedt jou een flexibele baan met veel variatie en leuke opdrachten. Als je voor Jobbex IT wilt gaan werken, werk je flexibel op projectbasis voor onze opdrachtgevers. Wij bemiddelen voor jou met opdrachtgevers en zorgen voor een administratieve afhandeling. Zo kan jij je focussen op hetgeen waar je goed in bent, namelijk het werken in de IT.

 

Bekijk onze IT profielen
Profielen