• Jobbex. engineering

    Voor de meest slimme vacatures in de techniek

Detachering van Engineering professionals

Bent u op zoek naar ervaren Engineering professionals?

Jobbex is specialist op het gebied van detachering van Engineering professionals met meerdere jaren werkervaring. Deze high-end Engineers vormen een flexibele schil voor uw organisatie waardoor u uw capaciteit veilig en snel kunt laten groeien. Jobbex heeft een groot internationaal netwerk van hoog opgeleide engineers uit West-Europa. Dit stelt ons in staat om u snel te kunnen voorzien van ervaren engineers . Hier maakt Jobbex het verschil met detacheerders die enkel binnen Nederland werven. Via ons internationale netwerk kunnen wij u namelijk wél snel aan gekwalificeerd en hoogopgeleid personeel voorzien.

Onze engineering specialisaties

Op het gebied van engineering hebben onze professionals diverse specialisaties zoals E-Plan, PLC/SCADA, E&I, Mechanical en Electrical Engineering. Doordat zij meerdere jaren ervaring hebben opgedaan bij verschillende opdrachtgevers, hebben ze zich breed ontwikkeld. Dit zorgt ervoor dat ze praktische oplossingen kennen voor uw uitdagingen waardoor uw organisatie kan groeien. Wilt u kennis maken met één van onze engineering professionals of meer weten over onze kandidaten? Neem dan contact met ons op.

Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging in de techniek?

Wil je graag werken in de techniek of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de technische sector? Dan ben je bij Jobbex Engineering aan het juiste adres! Jobbex Engineering is een onderdeel van Jobbexgroup welke zich specialiseert in de technische sector. We zijn altijd op zoek naar de beste technische professionals om onze opdrachtgevers de best passende professional te bieden.

Jobbexgroup biedt opdrachtgevers een flexibele schil en biedt jou een flexibele baan met veel variatie en leuke opdrachten. Als je voor Jobbex Engineering wilt gaan werken, werk je flexibel op projectbasis voor onze opdrachtgevers. Dit kan op uitzend -of detacheringsbasis. Maar ook als je zzp’er bent, kun je bij Jobbex Engineering aan de slag. Wij bemiddelen voor jou met opdrachtgevers en zorgen voor een administratieve afhandeling. Zo kun jij je focussen op hetgeen waar je goed in bent, namelijk je werk in de techniek.

Bekijk onze engineering profielen
Profielen